MALATYA / DOĞANŞEHİR - Gövdeli Ortaokulu

Gövdeli Ortaokulu

GÖVDELİ KASABASI GÖKALAN MAH. DOĞANŞEHİR/MALATYA
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli ve manevi değerlerin yaşam tarzına dönüştüğü, ilgi beceri ve yeteneklerinin doğrultusunda kendini bilim, sanat ve spor dalında, bir üst kuruma yönlendirilebilen, çevre bilincinin ön planda tutulduğu, herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çaba harcadığı bir okul ortamı istiyoruz.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatansever, demokratik, insan haklarına saygılı, çağdaş gelişime ve değişime açık, araştırmacı, hoşgörülü, sosyal ilişkilerde başarılı, doğal dengeyi korumayı ilke edinen ahlaki ve kültürel değerlerine sahip çıkan, öğrencileri kendi yetenekleri doğrultusunda yetiştirmeyi hedefleyen GÖVDELİ ORTAOKULU´YUZ BİZ.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
DERS BAŞLAMA: 08.30 DERS ÇIKIŞ: 15.30
KALORİFERLİ
BELEDİYE MÜNİBÜSLERİ VE KOOPERATİFER, TREN ve OKUL ÖĞRETMEN SERVİSİ
GÖVDELİ BELEDİYESİ DOĞANŞEHİR/MALATYA
İLÇE MERKEZİNE 35 KM İL MERKEZİNE 92 KM
Proje Çalışmaları
2021 yılında statik yaşamdan dinamik yaşama adlı çalışma Matematik öğretmenimiz Murat KARACA ile e twinning ulusal kalite etiketi belgesi almıştır.